Valborg

Igår var vi iväg och tittade på majbrasa. Min bror var också med, det var trevligt! Martin är ju lite av en idol för barnen. :-)

Varje år kommer det ett tivoli till den största brasan i kommunen. Efter brasan tänts blir det fyrverkerier. Det är faktiskt en riktigt fin show på ca 10-15 min. Vi blev iaf imponerade. :-)

Det här året var tivolit riktigt stort, med ganska många åkattraktioner. Ted fick åka ett lite mindre "biltåg", det tyckte han var kul.
Moa fick inte åka, Fredrik tyckte att hon var lite för liten. Det fanns inga bra sätt att spänna fast barnen, så jag kan nog hålla med om att hon kanske var i minsta laget. Man vill ju känna sig trygg med att de verkligen klarar det innan de får åka. Fast Moa tyckte nog allt att vi var ena riktigt hemska föräldrar just då.

Men sen tittade vi ju, som sagt, på den häftiga elden och de fina (och ovanligt många glittriga) fyrverkerierna. Och det var ju ganska spännande att bara gå runt och titta på hela spektaklet också förstås. :-)Ted var en mkt bra bilförare, svängde med hela kroppen. :-D Och då hade han ändå sagt "Man behööööver faktiskt inte svänga" innan han klev på. Men man vet ju hur det är; "tänk om".... haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback