Man skulle kunna tro att denna bil

MMS

Man skulle kunna tro att denna bild läggs in här därför att Moa äntligen (!) gått med på att gå-stolen inte var så pjåkig trots allt, men ICKE. Det här är ett försök till världsrekord i "tjockaste-bebislåren-genom-tiderna".


Hårdaste banditen i stan! Nappen ä

MMS

Hårdaste banditen i stan! Nappen är bara där för att ge dig falsk trygghet... (Nä vadå? Mamma har inte alls snöat in på det där som resten av befolkningen upptäckte, lekte med och tröttnade på, för pinsamt länge sen...)


Jäkla cool jag är!

MMS

Jäkla cool mamma man har. Sångerska utöver mammajobbet. :-D


Framtida prima ballerina?  Framtida prima ballerina? Graciöst  som aldrig förr!   

Ja, jag saknar ord. Vackert helt enkelt.

:-)

Nu i helgen har jag, Moa, mamma oc

MMS

Nu i helgen har jag, Moa, mamma och mormor varit iväg till mormor & morfars stuga. Det har varit mysigt! Där fanns det MASSOR med kottar som man kunde samla och även en massa barr som vi krattade ihop. Sedan la vi allt i en skottkärra, och körde iväg det en bit bort. Det var jättekul! Jag travade omkring lite extra med skottkärran även när den var tom, eftersom det var så skoj. Nu är vi iaf hemma igen...


Nu har mamma sytt för första gånge

MMS

Nu har mamma sytt för första gången sen högstadiet... Det är en snuttefilt till Moa, för den som undrar. Det vart väl sådär, men mamma är så stolt!


Nyvaken i solskenet. Två anledning

MMS

Nyvaken i solskenet. Två anledningar till att vara glad!


Ibland är det synd om barnen... :(Eftersom jag äääääääälskar bussar, så brukar mamma, jag och Moa ibland åka på en liten tur efter dagis. Det är så kul och spännande!!!! Idag var vi på en sådan tur.
Eller man kanske kan säga O-TUR. Nästan direkt efter att vi stigit av bussen (när jag skulle runda ett hörn), kom en pojke farande snabbt på sin cykel och körde rakt på mig! Ajajajaj, det gjorde så ont. Jag for så klart i backen, med huvudet före, och passade samtidigt på att skrapa både näsan och armbågen också (bara för att göra det hela lite mer smärtsamt). Pojken blev lite chockad, tror jag, och själv gallskrek jag! Mamma fick bita sig i tungan för att inte anklaga pojken, och kalla honom för det ena eller andra...
Men ojojoj vilken bula jag fick! Ja, ni ser ju bilden, men det ser värre ut i verkligheten faktiskt.

Stackars mig!