mys-stund har guld i mund

mys-stund har guld i mund

Ett tappert, men ack så misslyckat, försök att mysa med mamma. Hon verkade inte riktigt på humör (jag tror faktiskt inte att hon ens märkte mig. Hon tittade på TV, och då är hon knappt kontaktbar). Obs! Säg för guds skull inte till mamma att jag la upp en bild med henne på.  Hon vill verkligen inte vara med, och jag har lovat att jag inte skulle göra det.

lilla björn

lilla björn

Titta så häftig jag är! Som en björn blir man i dessa! Jag kan kanske inte vråla lika högt som en björn, men jag tycker nog är jag är nästan lika stark som en. Jag kan faktiskt lyfta min korgstol över trösklarna alldeles själv! Nog är väl det rätt imponerande?


Här var det stickat!

Här var det stickat!

Mormor har stickat den här fina tröjan till mig! Den passar perfekt! Den har jätteballa blå bilar som fungerar som knappar på axlarna. Jag tycker mormor är fantastiskt duktig! Det går ett rykte att hon dessutom är på gång med en ny, ...as we speak. Jag har också hört, på avvägar, att även moster apa håller på med en stickad tröja till mig. Kan det möjligen vara så att hemmastickat är trenden 2007? Hoppas det, eftersom man alltså snart är ägare till 3 st.

Än är man vig!

Än är man vigast i familjen!

Jag hörde att någon (jag nämner inga namn *hostmosterapahost*) visst inte trodde att jag fortfarande kunde nå mina tår... Herregud, busenkelt! Jaja, här är beviset! Taget idag 9/1 -07 (glömde tidningen, men ni får väl gå på mitt ord). Vad det är härligt att bevisa någon fel...

Julkul på hjul

Julkul på hjul

Titta! Jag fick en alldeles egen bil av mamma och pappa. Den är fin, fast jag insåg ganska snart att man tydligen måste springa med benen för att få den att gå framåt, och det var väl kanske ingen höjdare... hm. Men jag fick en jätterolig gå-vagn av mormor och morfar! Den är underbar. Inte alls lika ansträngande som bilen... Smart mormor och morfar!

Moster apa!

Moster apa!

Moster var på besök över julen! Det var kul, synd att vi inte kan ses oftare! Fast nu kan vi ju det, på sätt och vis, eftersom jag fick en webkamera i julklapp av moster apa och Andreas. Vilken jättebra present!