Vi är i lekparken (så klart vid ett så här...

img_2088 (MMS)

Vi är i lekparken (så klart vid ett så här uuuunderbart väder!). Lilla fisen blev trött och sover nu i vagnen. :-) ser ju inte jätteskönt ut, men barn är ju som de är med sömn. :-D


För barnen fanns det ställningar som man l...

img_2058 (MMS)

För barnen fanns det ställningar som man lade klotet på. Perfekt. Vi hade jättekul!


Vi har varit och discobowlat. Jätteskoj at...

img_2063 (MMS)

Vi har varit och discobowlat. Jätteskoj att kasta klot och sedan kunde man dansa medan man väntade på sin tur.


Pappa och Moas dag i stan!!

Igår var jag och Moa på en liten tur in till stan. En ny klädkollektion för barnkläder skulle fotas och Moa var en av modellerna. Lite konstigt först tyckte hon, men sen så poserade hon glatt för kameran. Väldigt fina kläder och ett par röda Converseskor hade hon på sig (eftersom kollektionen lanseras först i slutet av maj fick vi inte ta några bilder, men de kommer senare), det var inte lätt att byta till de egna kläderna sen. Moa blev väldigt förtjust i kläderna och speciellt i "sina" röda skor.

Men innan det hann vi även med en tur ut på Gärdet, åkte runt lite och stannade vid Kaknästornet, vilket var väldigt högt och fascinerande. Fast det roligaste var förstås lekparken som låg i skogen vid tornet.

/Fredrik
Haha, dagens skoj: vi är ute och går. Te...

Haha, dagens skoj: vi är ute och går. Ted: mamma, jag fick en sten i ögat. Jag: Oj!! Moa: Jag fick också en sten i ögat!! Haha, ekot... Strax senare.Ted (pekande på tennishallen): Där spelar man tennis, jag kan inte spela tennis. Jag: Nä, det måste man ju lära sig, det är inget man bara kan. Moa: JAG KAN!!! Hahaha :-D


Hahaha, plötsligt sov hon bara. Barn är ve...

img_2045 (MMS)

Hahaha, plötsligt sov hon bara. Barn är verkligen i en klass för sig. :-D


Valborg

Igår var vi iväg och tittade på majbrasa. Min bror var också med, det var trevligt! Martin är ju lite av en idol för barnen. :-)

Varje år kommer det ett tivoli till den största brasan i kommunen. Efter brasan tänts blir det fyrverkerier. Det är faktiskt en riktigt fin show på ca 10-15 min. Vi blev iaf imponerade. :-)

Det här året var tivolit riktigt stort, med ganska många åkattraktioner. Ted fick åka ett lite mindre "biltåg", det tyckte han var kul.
Moa fick inte åka, Fredrik tyckte att hon var lite för liten. Det fanns inga bra sätt att spänna fast barnen, så jag kan nog hålla med om att hon kanske var i minsta laget. Man vill ju känna sig trygg med att de verkligen klarar det innan de får åka. Fast Moa tyckte nog allt att vi var ena riktigt hemska föräldrar just då.

Men sen tittade vi ju, som sagt, på den häftiga elden och de fina (och ovanligt många glittriga) fyrverkerierna. Och det var ju ganska spännande att bara gå runt och titta på hela spektaklet också förstås. :-)Ted var en mkt bra bilförare, svängde med hela kroppen. :-D Och då hade han ändå sagt "Man behööööver faktiskt inte svänga" innan han klev på. Men man vet ju hur det är; "tänk om".... haha.