ljuv musik

ljuv musik

Det här pianot tyckte mamma  att jag skulle ha, och det tycker jag var bra. Det är kul att spela! Och om man står på pianot och spelar med fötterna kan man komponera, vad jag tror blir, framtidens musik. Vackert. Det är faktiskt min favoritvariant av spelandet.

vaken

vaken

uhum... ja, nu är jag alltså vaken igen

Sömntuta

Sömntuta

Åh, vad skönt det är att sova! Visst är det kul att vara igång och leka och så, men när man har snutten, nappen och en go säng att sova i, har man det rktigt bra..

prins utan varken hel eller trasig krona

prins utan varken hel eller trasig krona

Oops. Där försvann visst det sista. undrar om golvet har någon konstig dragningskraft? Allt lyckas jämt hamna där till slut...

liten, glad prins

liten, glad prins

Fy så tokigt! Tur att jag är så liten, då slipper jag skämmas för knasigheter.

trasig prins

trasig prins

hahaha, nä inte mat det där, inte! blä

liten trasig prinskorv

liten trasig prinskorv

Mig lurar man inte ostraffat... Ojoj, här var det visst något som gick i tusen bitar. Mmmm, måste smaka lite på den. Man vet ju aldrig, det kan ju vara mat (och det vill jag verkligen inte missa).

liten prinskorv

liten prinskorv

Vänta lite! Vad är det här?!?

en liten prinskorv

en liten prinskorv

Hej! Vad glad du ser ut. Undrar varför? ...

Dagis 2006, alonetime

Dagis 2006, alonetime
Ja, och så var det den där ensamma bilden... Jag tycker väl kanske inte att den bästa bilden valdes, men mamma och pappa är tydligen helnöjda. Man kan inte vara glad jämt. Ibland kan det kanske vara bra att bli ihågkommen som lite klokare... ahh, tänk ett steg längre när det gäller.

Dagis 2006

Dagis 2006
Nu är det gjort. Den första officiella bilden/erna är tagen! ...ja det var för någon månad sen, men nu har resultatet kommit. Det här är min dagisgrupp. Den heter Snigeln. Här finns snälla, och mindre snälla personer. Som världen stort tagen, säger mamma. Fast fröknarna är toppen! Ser ni mig förresten? Jag sitter, i ljusblått, på hedersplatsen hos fröken Margret.

Hahaha

Hahaha

...det var skoj med telefonen. Får jag leka lite mer?

Hallå?

Hallå?

Moster Apa ringde och självklart ska väl jag få säga några ord. Fast ok, det där med att prata har kanske inte riktigt kommit än, men det är hemskt spännande ändå, för det är nån som sitter i telefonen och pratar en massa. Jag försöker att kolla på telefonen för att se vem det är, men mamma envisas hela tiden med att jag bara ska lyssna... Det vill jag inte alls gå med på!

Den röda bilens svängkapacitet

Den röda bilens svängkapacitet

Det här var i somras hos farmor och farfar. Dom hade en röd bil. Åh, vad rolig den var! Ja ok, en del kanske skulle valt att sitta ovanpå, men jag kom snart på att man istället kunde dra omkring den genom att hålla i ratten. Genialt tycker jag, för det gick ju lite snabbare då eftersom jag stod upp (plus att jag har något korta ben för sittande läge). Tilläggas bör nog att jag vid tillfället ej ännu hade lyckats med konststycket att gå på egen hand. Då var det vääääldigt trevligt att få tillfälle att gå omkring. Men visst, lite knepigt var det. Just mitt exemplar verkade ha ett litet tekniskt fel i att dra åt vänster, vilket gjorde att jag mest gick omkring i cirklar. Men det spelade ingen roll; jag älskade det! Helst hade jag gått där hela dagen om jag fått. Ah, det var en härlig tid.

Kungen i kanoten

Kungen i kanoten

Här trivs jag som bäst -i min vagn! Att vi dessutom åker buss är bara en bonus!

strike a pose!

strike a pose!

Jag har hittat min kamerapose! Så fort kameran plockas fram är den där; det perfekta flinet! Mamma brukar försöka få mig att göra andra miner(för variationens skull, säger hon) ... men varför skulle jag? Jag har ju en som funkar hur bra som helst.

Liten får plats i mycket

Liten får plats i mycket

som sagt: liten får plats i mycket!

Teddy och Freddy

Teddy och Freddy

...ja, alltså jag och pappa

söndagspek

135996-14

Framtidstro kapitel 2

Framtidstro kapitel 2

Tv är ju också rätt spännande, det kanske vore nåt? Jag älskar ju uppmärksamhet... hmm

Framtidstro

Framtidstro

Kan det vara en framtida stavhoppare vi har ibland oss? Jag rotade fram den här (att rota fram/gömma bort saker är även det en av mina finesser) gamla pinnen ur förrådet. Enligt mamma hör det tydligen till mitt babygym jag hade förut. ...inget jag minns. Men tänk vad kul den är nu! Man kan springa omkring och peta på saker och folk med den. Är inte det en mycket bättre användning än ett tråkigt gammalt babygym som ingen ändå minns?

Jag och mamma

135996-11

135996-10

135996-10

...och jag älskar verkligen att bada!

Liten får plats i mycket

Liten får plats i mycket

I somras var vi hos farmor och farfar och när man har kul kan man lätt bli lite smutsig... Då är det bra att man är liten. Vasken fick bli mitt eget lilla badkar!

Färdigt!

Färdigt!

...och mindre

...och mindre

...blir mindre

...blir mindre

Mitt torn


135996-5 Att avveckla torn är faktiskt en av mina skickligheter...

Mmm.. trä!

Mmm.. trä!

Idag upptäckte jag lite mer av världen... Man kan tydligen gnaga på trä! Helt underbart tycker jag, eftersom min säng i stort sett består av just detta!

Leende i arv

Leende i arv

Denna fantastiska bild är tagen av min fantastiska moster apa! Det är såklart jag och pappa! Visst är vi lika? Moster har också en blogg, som heter nuskamanjutydligenblogga, den är jättekul!

Ronald McDonald och jag

Ronald McDonald och jag

Den här bilden togs när jag, mamma och mormor var i Örebro för att besöka mormor och morfars lantställe där. Ronald var lite läskig, men jag känner ju inte killen!