Biblioteksbesök

Idag på eftermiddagen fick vi "i-sista-minuten"-åka till biblioteket. Hade lite böcker att lämna tillbaka. Typiskt att det är återlämning när man egentligen verkligen inte kan åka iväg. Jaja, det är som det är ibland. :-)
Barna fick hänga på, annars hade jag aldrig hunnit dit i tid.

Vad man förr tyckte var så skönt med bibliotek (den ljuva tystnaden), har helt plötsligt förändrats till det som jag tycker allra sämst om numera, visade det sig... Det blev mycket hyschande, trots att de egentligen var ganska snälla. Tyvärr tror jag inte att högljudd sång räknas in som lugn och ro.

Men vi lade lite pussel, och kikade i några böcker. Ted hittade några stycken som han ville att vi skulle köpa, som han envisades med att säga, trots att jag förklarade att man lånar böcker på bibliotek. Haha. Men jag kände lite att jag inte riktigt vågar låna än till barnen, de är inte tillräckligt försiktiga än.

Vad har de för barnlitteratur på bibblan numera??? *chockad* :-D


Vår lilla prinsessa! :-)Jag har ju helt glömt av att lägga upp en bild på Moa i sin fina prinsess-outfit. Hon ääääälskar den, kan jag säga. Vi får nästan gömma den för henne, för så fort hon ser den ska hon ha den på sig... :-D

Söndags-sytt

Idag har jag och Ted sytt mest hela dagen. Eller jag har sytt, och han har varit hjälpreda. Han har hämtat saker åt mig, gett mig nålar när jag skulle nåla och varit allmänt nyfiken på vad jag gjort och varför.
Idag blev det en tygväska, jätteskoj. Och som lovat blev det sedan en snuttefilt till Ted med hans namn på. Den blev väldigt snabbsydd, för vid det laget var jag rätt trött i ryggen. Tur att Ted inte är så dömande. :-)

Här är dagens resultat:

Det blev t o m en ficka på insidan, vi var ambisiösa idag. Ted gillade fickorna, man kunde ju stoppa ned handen i dem när mamma försökte nåla ihop delarna...Hehe, matchar väskan...