Barna leker och har kul. ;-D

img_2318 (MMS)

Barna leker och har kul. ;-D


Moa spelar tuff (med gosen runt huvudet). ...

img_2311 (MMS)

Moa spelar tuff (med gosen runt huvudet). "JÄÄ!", har hon lärt sig att man ska säga då. Haha, roligt är det iaf. :-D


Nu far vi hem igen. På enda dagen det regn...

img_2283 (MMS)

Nu far vi hem igen. På enda dagen det regnat. Det är så vältajmat det kan bli.


Roligast idag:

Roligast idag: Ted: "tåget!" (som gick genom djur -och nöjesparken, jähähättelångsamt, knappt så att man märkte att man rörde sig. Vår modige pojk...hehe). Moa: "bada!!" (=skvätta vatten på alla som inte ville det, dvs mamma). Mamma: "hoppborgen" (ja men, den var faktiskt jättekul. Så där så att man inte kan låta bli att skratta ens om man försöker). Pappa: ...ingen vet, men vår starka gissning är att "hålla ihop familjen", eller "betala kalaset" ligger högt på listan. Haha.


...men denna vågade de inte åka. Ångrade s...

img_2243 (MMS)

...men denna vågade de inte åka. Ångrade sig i sista minuten bägge två.


Kul att det finns lite karuseller också, o...

img_2230 (MMS)

Kul att det finns lite karuseller också, och de flesta anpassade till de lite mindre barnen.


Busungen

img_2216 (MMS)

Busungen


Kamelerna var ganska stora ändå... Ted fic...

img_2210 (MMS)

Kamelerna var ganska stora ändå... Ted fick bråttom ned igen. :-)


SMS-inlägg

img_2208 (MMS)


SMS-inlägg

img_2205 (MMS)


Vi är på Ölands djurpark. Här står visst M...

img_2199 (MMS)

Vi är på Ölands djurpark. Här står visst Moa, Ted och pappa och posar.  ;-D


Ca en halvtimme på ett litet hotellrum +2 ...

img_2188 (MMS)

Ca en halvtimme på ett litet hotellrum +2 barn =stööökigt och bråkigt. Får en att känna sig som hemma iaf... :-/


Nu är vi i Kalmar!

img_2154 (MMS)

Nu är vi i Kalmar!


Moa

Idag har Moa gått hela dagen utan blöjan! Även under sin eftermiddagsvila (på ca 2 h). Inte en enda gång har hon kissat på sig. Hon ville visserligen inte gå på varken toaletten eller pottan, utan det fick bli besök i det fria istället. Men det spelar ingen roll, det viktigaste är ju att hon lär sig att kontrollera kissandet och att ta bort spärren för att bara kissa i blöjan. Vi är superstolta!!

Nu när vi har semester kör vi en ordentl...

Nu när vi har semester kör vi en ordentlig genomgång av alla skåp och förråd vi har. På så vis dök vi på listan för Teds nötallergi. Jag tänkte att det kanske kunde vara bra att lägga ut det här på bloggen, ifall att ni kan tänkas vilja bjuda honom på något någon gång. :-) De nötter han TÅL är: Pecannöt Cashewnöt Pistagenöt Valnöt Resten går alltså bort.


Måndag -semester!!

Första dagen på semestern firar vi med en dopp i barnpoolen! Ja, barnen iaf, Fredrik och jag nöjde oss med att glatt heja på, haha. :-)

Moa i föregående års modell (och storlek) på baddräkten. Årets verkar vara lite av en badkruka, för efter första doppet i sjön försvann den spårlöst.

Ted har ett par "hajbadbyxor". Ja, det är trycket på, men det funkar även ypperligt bra att ha på sig när man vill simma fort. :-)


Tedde och lill-Fia

Idag har Moa bestämt kjol. Vi blev alla lika förvånade när valet föll på hennes rosa prinsesskjol... Verkligen. Så fort hon fick syn på den utropade hon "DEN!! DEN VILL JAG HA!!" (fasen också, och jag som hade smugit undan den lite). Haha.Det var hemskt skoj att gömma sig lite bakom dörren, och bli upptäckt. :-)Jag klippte hennes hår för någon vecka sedan. Topparna var ju så slitna, och egentligen bebishåret. Det var faktiskt första klippningen! Håret sparas så klart. :-)

Nu blev håret lite tjockare, så det var välbehövligt (även om jag fick kämpa mot mig själv för att kunna klippa av det, haha).Ted ville också vara med på bild. Vår fine pojk! ...trots att han är rysligt trotsig just nu, huamig, hoppas det ger sig snart. Busig och bråkig. Som tur är har Moas minitrotsperiod börjat lägga sig lagom till Teds startar. Båda samtidigt hade varit kämpigt. Man får vara glad för det lilla. :-DMoa försöker krama Ted (på inrådan av Åsa), det är alltid skojsigt!
Resultatet av Moas Fotojobb!

Moa var tillsammmans med pappa och fotade för ett klädbarnmärke, tidigare i maj. Nu har vi fått bilderna, märket kommer för övrigt heta GARBO&FRIENDS.