...matglad

image53

....men ibland kan det vara rätt så pilligt ändå med den där gaffeln, maten har en viss högre procent att falla av innan den nått målet (fast i smyg kan jag avslöja att just denna "matbit" var en tomat som liksom bara råkade fara iväg mot golvet...).

Matglad

image52

Det är så härligt med mat -det blir man väldigt glad av! Ibland får man vara lite extra stor och äta med gaffel! Och idag var nog den största dagen av alla, då fick jag försöka en liten stund med BÅDE kniv och gaffel -precis som mamma och pappa! Det var stort. Fast det är rätt svårt. Jag vet inte riktigt vad kniven ska vara bra för. Gaffeln fixar ju huvuduppgiften -att få maten till munnen. Men eftersom alla vuxna har kniven också är den säkert bra för nåt den med.

..väl framme

image51

Vi for till löparspåret en bit bort hemifrån där pappa skulle springa en slinga. Mamma är långt ifrån så hurtig (idag skyllde hon visst på förkylning), och satt kvar och väntade med mig istället. Men det fanns en del att upptäcka där med. Den här otroligt spännande, men lite läskiga, pallen t ex. Det gällde att akta sig noga och verkligen se upp var man satte fötterna, så man inte trillade emellan! Men jag lyckades riktigt bra och kände mig rätt stolt efter mina modiga bravader.

Fredagsglad

image50

Så här glad blir jag när det vankas promenad! Det är så härligt att vara ute! Fast idag skulle vi ta en liten cykeltur efter dagis, och det är nästan ännu bättre! Sen blev jag kanske extra glad idag eftersom jag lyckades ta på mig mössan sådär snyggt, eller vad tycker ni?

bananpromenad

image49

Det var gott! Glöm att jag delar med mig!

Banan i solen

image48

Mums! Inget går upp mot lite banan när man är hungrig. När man har varit ute och gått blir det ju lätt så.