tandläkartid

Ted var hos tandläkaren igår. Det gick väl bra egentligen, antar jag. Det är ju så att han har en missfärgning mitt på framtanden. Det vet vi ju. Men det kan alltså vara orsakat av ett slag på tanden, gissar de. Nu är det tyvärr så att han fått en infektion pga av detta (förra gången vi var där hade han ännu ej fått det), det är lätt hänt med sådana skador. Nackdelen är att tanden måste bort. Fördelen är att det ju är en mjölktand.
Så nu väntar vi på en tid hos en tandspecialist i Märsta, men det blir nog ganska snart, de vill ha bort den så fort som möjligt,
Det känns rätt läskigt eftersom han kommer få en dryck som gör honom lite dåsig, för att få möjlighet att ta ut tanden (och att det inte ska göra ont, tror jag). Våran lilla plutt! :-(
Vi försöker prata om det som något positivt, t ex att han ska få ett tufft hål som han kan blåsa saker genom. Men innerst inne känns det superläskigt!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är ju så hemskt men ändå så kul och ändå så hemslt.

2009-01-31 @ 02:41:35
Postat av: åsa

I nyktrare tillstånd tycker jag att det bara är hemskt. Det kommer att vara skithemskt när han blir dåsig. Huvva!



Det enda som är kul är ditt lama försök att hitta nåt sätt att få Ted att tycka att det är ballt. Det måste ju typ finnas en risk att om man gör det för coolt så kommer han vilja fortsätta dra ut tänder när han blir äldre.

2009-01-31 @ 11:36:07
Postat av: Linda

Skit oxå... Men vad ska jag göra då? Skrämma honom? Fasen, det här känns inget kul alls. :-(

2009-01-31 @ 12:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback