Sjuklingen Moa

Btw, så har vi varit hemma nästan hela denna veckan. Moa kräktes några gånger på tisdagsmorgonen, så barnen fick vara hemma. Sen verkade hon rätt ok, speciellt igår. Då lekte hon och verkade pigg. Så vi trodde verkligen att det kunde bli jobb och dagis idag.
Men när Fredrik kollade till barnen runt 22-tiden, hade hon kräkts ned hela sig själv, sängen och t o m ned i en stor pöl på golvet. Det var verkligen en ordentlig mängd. Det konstiga var att vi inte hade hört ett ljud och att hon somnat om i eländet. Stackars lilla fia. :-(
Imorse, runt 9-tiden, kräktes hon igen (fast nu var nog magen rätt tom, det kom inte lika mkt).
Nu har hon feber, och ligger och sover. Hon är mkt mer medtagen nu än på tisdagen.
Jag tycker att det är en lite märklig magsjuka, man är ju van att de brukar vara mer intensiva och kortvariga, men tydligen finns det väl flera varianter.
Vi får iaf i henne dryck och lite mat med jämna mellanrum, när magen är lite lugnare, och det är skönt. Då behöver man inte oroa sig, utan bara vänta ut sjukdomen.
Jag tycker att hon är väldigt duktig, och klagar ingenting. Hon gråter knappt ens när hon har kräkts.

Ted däremot klättrar nästan på väggarna nu. Han saknar dagis och kompisarna. Det är ju inget vidare att sitta inne här med en sjukling. Jag tycker att han kan gå ut själv här utanför för att komma ut en liten stund iaf, men han säger att han inte vågar. :-)
Han blev rätt besviken imorse när han inte fick åka till dagis som vi sa igår. Vi får nog ta en sväng när Fredrik kommer hem (om det inte blir som igår, då han kom hem vid 19-snåret...).

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch då, stackarn. Hoppas hon kryar på sig snart.

Postat av: Mormor

Lilla snuttan. Hoppas det går över snart.

2010-02-18 @ 20:24:52
Postat av: Linda

Tack båda två för omtanken! :-) Hon mår mkt mkt bättre idag faktiskt. Ett mkt märkligt virus. Hoppas att det har gett sig nu för gott denna gång.

2010-02-19 @ 19:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback