Kan själv!

image102

Nu när vi har flyttat bor vi på övervåningen (vån. 2/2). Så vi har numera en trapp att gå upp för när vi ska hem. Mamma och pappa brukade bära mig när vi skulle upp, men nu har jag kommit på att jag klara det där lika bra på egen hand! Lite kämpigt är det förstås, eftersom jag inte har så långa ben, men skam den som ger sig!!!!

  

Balkong-äventyr

image101

Vi har ju numera balkong efter att vi flyttat, och den tycker jag är härlig! Då kan man gå ut och titta när man vill. Sen har jag även upptäckt att man kan kasta ned leksaker och dylikt där, vilket är himla skoj faktiskt. Mamma och pappa är kanske inte lika glada över den upptäckten.
Men det kan vara lite tråkigt att vara ute där själv, så jag brukar försöka få med någon ut. Mamma är lite svår, men tjatar man och drar tillräckligt, kan man få med henne ibland.

Mr Diskmaskin

image99

Vad kul det är att diska! Tyvärr får jag inte hjälpa till precis som jag vill (mamma påstår att det kommer vatten över hela golvet. Löjligt, säger jag, vad ska man annars med vatten till, om inte skvätta lite...?).

-Men ok, om jag inte får använda vattnet som jag vill, tar jag väl till vårat naturliga vatten -SALIV! HAHA!

image100

Nu var det klippt!

image97

När jag var uppe hos moster apa råkade jag ut för ett litet trauma -hårklippsmaskinen! Hu! Så här glad blev jag över att tvingas till att kapa min härliga (alltid toviga) pottfrisyr. Mamma verkade nöjd efteråt.


Något helt annat; Om 10 v kommer (kanske) mitt lilla syskon. Så här stor är mammas mage (och kropp) nu.

Studiebesök på APA AB

image95

Mamma och jag var upp till moster apa på besök. Bl.a. var vi ut till Andreas föräldrars landställe. Det var mysigt. Där hade dom en liten "sandlåda" med en grävskopa. Hur kul som helst! Först visste jag inte hur man skulle gräva, men moster visade och då blev det jätteskoj! Lite svårt, men träning ger ju  färdighet, så jag satt på den mest hela tiden.

image96