...ja, här sitter man då i sin fina bil. Tänker inte gå he


världens bästa lekplats!


vilken lirare!


Kroppskonst

image124

Precis innan vi skulle gå till dagis imorse hade jag en kort stund för mig själv, då gällde det att skynda på! Snabbt fram med stolen, klättra upp och hämta tuschpennorna som låg på stereon på köksbänken (örnöga). Och sen choopchoop, VACKERT!!! Lite i ansiktet och så massor på armarna, tänk vad avundsjuka dom ska bli på dagis när jag kommer och glänser med så tjusiga färger!
Sen väcktes jag kvickt ur mina dagdrömmar när jag hörde ett ljudligt tjut. Mamma! Få gånger har jag sett henne så snabb på senaste tiden, nu var graviditeten visst bortglömd. Snabbt fram till mig, och sen hörde jag en suck och orden "Tack gode guuuuuuud att du inte målade på väggen!!!!!". Vadå, jag gjorde ju bara mig själv fin, lägenheten blir ett senare projekt! ;)

 

På väg hem från dagis

image117

Det är roligt att vara på dagis och så, men inget går upp emot när mamma kommer och hämtar mig och man får gå hem! Och sen finns det MASSOR att titta på, och MASSOR att leka med. Brunnar, t ex, är väldigt skojiga. Man kan slänga ned allt möjligt i dom, fast bäst är stenar för dom plumsar sådär härligt. Vi går även förbi flera små lekparker -och självklart måste man ju stanna och leka på alla, det vore ju synd att missa någon bra, bara för man redan lekt på en...

 

jättekul "lekplats"!


Husbus

image112

Idag var vi iväg en stund igen, eftersom pappa behövde klippa håret. På vägen hem svängde vi förbi Plantagen bara för att kika lite. Där fanns ett jätteskojigt lekhus!!!!

           

Gratis-shopping!

Idag var vi iväg för att handla lite mat. Mamma lyckades med konststycket att få ekonomiska pappa att gå med på att fara iväg till en galleria i närheten (eftersom hon har så tråkigt, men tyvärr inga pengar -som vanligt alltså). Där fann hon ganska snabbt en jacka till mig. "Jättebra höstjacka" sa mamma, och låtsades som ingenting när pappa påpekade att jag ju redan hade en sån. På något sätt blev affären ändå av. Och jag är glad, för visst är den cool?

image107 


Sedan blev det äntligen lite matinköp som planerat. Mamma var stolt som en tupp och konstaterade högljutt för pappa om ALLA som kollade in min nya tuffa jacka, och vilket lyckat köp det alltså var.
Själv tog jag hand om vagnen och godkände och nekade, som vanligt, vad som skulle läggas där i.

   

Snart dags! 36 dagar kvar!

Mamma och pappa har till slut insett att min lilla syster/bror kan komma snart, och äntligen inhandlat något för denne att ha på sig. Visserligen finns ju mina gamla kläder, men de ligger tydligen nedgrävda i en flyttkartong långt in i förrådet (frågan är om de någonsin kommer få se dagens ljus igen?), så de är inte ett alternativ just nu. Speciellt som mamma är helt ÖVERTYGAD om att det blir en liten flicka (och de ska tydligen ha rosa kläder, klänningar och rosetter och volanger..., ja du fattar. Dvs inte pojkkläder). Men nu ska väl den lille slippa frysa! I alla fall på väg hem från sjukhuset.

Mamma och pappa ville köpa ett unisex-plagg, eftersom vi ju, trots mammas övertygelse, inte vem som kommer, men visst ser väl detta ändå rätt pojkigt ut...? Svårt att bryta gamla vanor kanske.

oj, vad snurrigt!


Tagen på bar gärning, dansandes till Lill-Babs. Pinsamt!