Söndag

Idag har vi varit i Stinsen i Sollentuna. Ted har köpt upp sina födelsedagspengar som han fick av snälla gammelmormor. Det blev en bandyklubba (Fredrik är överlycklig över intresset. Jag tror jag har hört ett "Äntligen!" utropas) och en blå buss. Tur att det är reor just nu, då får man ju extra mycket för pengarna. :-)

Dessutom fick han en klocka av Åsa i en försenad födelsedagspresent. Hon var ju inte här när han fyllde år, men Ted fick välja vad han ville ha, och det blev en blå (surprise, surprice!) armbandsklocka. Han tycker ju att det är så kul med klockan just nu, och är duktig. Han kan när den är alla heltimmar.

Moa köpte sig en boll och ett par solglajjor, för hon hade också fått tagit med sig lite av sina sparpengar.

 

Sen blev det att åka lite av en sådan där bil som man lägger en tia i. Först betalade pappa. Sedan kom jag och betalade (ovetande om att det var nr 2) en åktur till. Efter det passade Åsa barnen en stund, och blev även hon övertalad till åktur nr 3. Haha, jäkla luriga skitungar. :-D
Midsommar
Midsommar

Åsa är ju förresten här nu. Barnen klänger på henne hela tiden, men vi tycker att det är rätt skönt med avlastningen. Jaaa, ok det är ju trevligt med hennes sällskap också, men avlastningen är BÄST! :-D Haha, SKOJAR BARA!

Hon tyckte att det var lite skojknäppt att Ted satt i en hel timme och tittade på tågklipp på youtube. Men det är ju hans favorit på datorn. Han har dessutom sagt flera gånger att "När jag blir så stor som dig, ska jag köra tåg. Moa också!". Jag är inte helt säker på att Moa håller med, men just nu gör hon det Ted bestämmer, han är idolen. :-)

Igår var vi på midsommarfirande i Uppsala. Riktigt mysigt och med äkta midsommarstämning. En stor hembygdsgård med röda gamla stugor, människor med folkdräkter och logdans med spelmän.
Tyvärr var det lite väl mycket folk på, för stunden, lite för litet utrymme. Men vi var väl där i ett par timmar iaf och insöp stämningen. Trevligt. Ska lägga upp de få bilderna vi kom ihåg att ta. Lite fiskdamm blev det för barnen också. 

Fredrik

Tänkte utnyttja bloggen till att meddela att Fredriks mobil för tillfället är ur funktion. Ted tappade den i golvet, så nu väntar vi på beslut från Fredrik hur han ska gå vidare med den trasiga mobilen. Haha, det kan ju ta sin tid, Fredrik och utgifter liksom... :-D
Vill man alltså ha tag på Fredrik får det lov att bli via vår hemtele eller min mobil (fast jag har visserligen nyligen bytt nummer, så det kanske blir svårt, hehe).

/Linda


Kalas

Ted fyllde ju 5 år i fredags. Som en dålig mamma, lyckades jag så klart glömma bort att ta bilder. Men som en bra mormor, så mindes iaf denne och skickade till mig (tack!).
Här är två av dem. Riktigt roliga, haha. Undrar om man kan köpa en sån där muskeldräkt till vuxna..(?) Då slipper man träna, hehe.

Ted blev för övrigt väldigt glad över alla presenter han fick, och tackar för de. Favoriten blev utan tvekan polisradiobilen från Martin, och Ted har flera gånger påpekat vad mycket han tycker om Martin som gav honom den. Man kan alltså köpa sig kärlek. :-D
Sötis

Moa tyckte mkt om kläderna för dagen (jag med! :-D), hon skakade kjolen framför spegeln.
Och som alla vet: till (visserligen svarta) prinsesskläder har man ju.... GYMPASKOR! Enligt lillFia iaf. De nya fina, vita ballerinaskorna hon så gäääärna ville ha för någon vecka sedan, har stått orörda sedan inköp (till förmån då alltså för Teds gamla avlagda gymnastikdojjor).

Herr Randig.

Den här bilden tog jag i veckan. Jag tycker att Ted ser så härlig ut i bara randigt. Sen tycker han om att bli fotad, så han klagade inte när jag ville ta bild. :-)
För övrigt tar jag inte ansvar för inköpet av den där mössan, hehe, men den kostade bara en tia och ibland måste man ju få vara lite snål.