Nu går hon!!!!

Nu för ca 30 minuter sedan gick Moa!!!!!! Hon gick mellan Fredrik och mig, med balansen bibehållen. När hon "kom fram" stannade hon t om med upp och stod still. Man såg på henne att hon själv förstod vad hon gjorde. För sedan började hon dessutom våga sig ut på kortare äventyr, helt okontrollerat av oss! WOW!

Sitt istället för sov



Ja, det här var ju också ett sätt att sitta i vagnen... Hon verkar sitta väldigt bekvämt faktiskt (sitter fortfarande kvar ännu! Har suttit så där ett bra tag nu).


Ny kompis!



Så sött! Moa upptäckte en "kompis" i spegeln nyss.
Vi tyckte hon var ensam lite länge, och hörde lite "småprat" från vårat rum. När jag smög dit såg jag att hon lekte med sin nya kamrat. :-) Hon verkade tycka att det var väldigt roligt, eftersom denne gjorde samma rörelser som  hon själv. Det var "vicka på huvudet", "vinka", "peka", "rulla med bollarna på gåstolen", "titt-ut", osv. Jättegulligt!

        

Höstfoto



Här överst är den nya dagisbilden. Jag tycker han ser lite märklig ut på den. Han är inte lik sig själv!
Jämför själva med en annan bild i samma tröja, tagen någon månad tidigare (och så som iaf jag tycker att han ser ut).

Bad i baljan



Ted & Moa badade ihop för första (och hittills enda) gång i förra veckan. Båda tyckte att det var mysigt, även om Moa tyckte att Ted tog lite för mycket plats ibland...




Ett litet steg i rätt riktning...

Känsliga läsare bör sluta läsa nu. Ni andra som går emot erat sunda förnuft kan ju fortsätta läsa, men kom ihåg att jag varnade er...

Idag var vi iväg en sväng, och självklart när man är i situationer där det inte passar att få akuta behov (
t ex), så får någon ett akut behov. I detta fall var det Ted.
Han behöööööövde göra nr2. Och det NU. Visst hade vi tillgång till en toalett, men Ted är ju Ted, och allmäna toaletter gör sig icke besvär i hans rumpnärvaro. Speciellt inte för nr2. Detta görs nämligen bara i blöja (lite läbbigt när man inte har ett "stopp").
Men eftersom det här, som sagt, verkligen var akut, föll det sig så att det inte längre var ett val, det var ett måste.

Så nu kan vi glatt berätta att Ted ej längre är en novis på bajsapåtoaletten-delen.

Vi är sjukt stolta föräldrar.

p.s. Tyvärr blev det ingen bild, fanns inte tid att få upp kameran.


MoaheartLill

När Moa får se den här, släpper hon uppmärksamheten på vad hon än gör, och börjar dansa (hon kör klassikern "sittdansa", dvs vifta med armarna i takt till musiken utan att för den delen behöva anstränga sig att stå upp och även röra benen),

Moa 1 år! (numera + 5 dagar)



En lite sen bild från Moas ettårsdag! Mamma och pappa var lite glömska, så familjens kamera saknar därför bilder från denna händelse...

Vi tackar mormor för den här fina bilden + några till. Om någon annan kanske sitter på lite fler bilder och vill dela med sig av dessa, så vore vi väldigt tacksamma!



TACK FÖR ALLA FINA OCH UPPSKATTADE PRESENTER!!!!

Ute på promenad med pappa.



Promenaden startade i solljus, och avslutades i skymning. Detta trots att det endast tog ca 45 minuter. Fy för höst och vinter!



Nya mössan!



Lite trött efter dagis...