Semester!

Nu har vi varit iväg på semster, bl.a. till Öland! Hade kunnat vara jätteskönt om det inte vore för allt regn... Fast mig gjorde det inte så jättemycket, det blev bara fler vattenpölar åt småfolket (barnen alltså)!

Vi var en sväng till Solliden. Då r e g n a d e det verkligen (och mamma muttrade åt entréavgiften som var 65 kr "för ingenting", enligt henne, så hon valde helt sonika att inte betala mer än 30 kr. Och eftersom det var pappa som ville gå in, fick han stå för de resterande 35 kronorna).
Där får man inte gå på någon gräsmatta (detta är alltså en jätteträdgård...), vilket gjorde utflykten lite roligare för mig. Vi lekte jaga-leken hela tiden, hur kul som helst!
   

Självklart hann vi med ett besök på djurparken (halvdag -sen började det regna...). Det var väldigt roligt! Det fanns många spännande djur att titta på. Mest spännande var några jättefåglar som tittade på mig och följde efter mig lite (fast på sin sida av stängslet, som tur var!), och två stycken papegojor som bråkade och skrek på varandra ungefär hela tiden vi var där.

 Aporna var det första vi såg. Konstigt och intressant.  
 "Jättefåglarna". Just denna var lite trött och låg ned.
 Tigrarna var farliga, men inte så spännande...  
 Det fanns ett tivoli inne på området också. Här åker pappa och jag i "Sagolandet". Ser ni oss?
 Kolla en krokodil! Fast den här var inte riktig. Det fanns levande också, bakom glas, men dom var lite trötta och inte alls lika roliga.
 Man blev lite trött efter alla nya upplevelser. Tur att det fanns stenar man kunde sitta på!

 Så här glada var mamma och pappa, främst då över vädret...

Mamma och pappa tröttnade på vädret, så vi åkte hem 2 dagar för tidigt. Jag tyckte att jag kunde köra hem, men pappa tyckte jag var för liten och tog hand om den biten istället.