Stins för en dag

image227

Vi var iväg en sväng till Stinsen galleria i Sollentuna härom dagen. Där finns en jätterolig lekplats, med bl.a. det här makalöst fina tåget! WOW! Jag, Moa och pappa lekte lite här medan mamma strosade omkring på annat håll.
Här fanns det också en lite speciell stol som pappa och Moa satt i. Den var magisk tror jag, för när dom satte sig i den så krympte dom och blev jättesmå! Tänk om alla vuxna kunde sätta sig i den samtidigt, så kunde vi bara vara barn en liten stund. Undrar om världen skulle vara lite bättre och enklare då?

       

pyjamasparty

image222

Lite lek med lego så där på morgonkvisten (fortfarande i pyjamasen!). Det var trevligt att leka med lillasyrran, hon verkade tycka det hon med. Fast lite kiv om vissa bitar blev det. Moa försöker ju ta alla bitar! Och sen dreglar hon lite äckligt på dom. Blääää.
Nåja, lite får man ju stå ut med kanske.  Så mycket mer än så gjorde hon inte dock.
Jag däremot, byggde ihop det lite prydligt med djuren (en varsin "hön-hatt"). Mamma skrattade och var tvungen att ta en bild. Kan ju tillägga att jag är en rackare på att bygga torn!

   En annan rolig händelse:
Igår sa Moa "pappa"! Första ordet!!! Men det var inte ett sånt där fjompigt övertolkat "Pa Pa", utan ett äkta och fint uttalat "PAPPA". Flera gånger om. Och idag har vi allt hört det igen, flera gånger. Mamma och pappa var superlyckliga och stolta (fast mamma har övat och övat med Moa i en evighet "mamma-mamma-mamma", så blev det ändå pappa tillslut).

Gunga

image214

Vad spännande att få gunga med pappa! Och mkt bättre när man får ögonkontakt, då är det mysigt! Det här var inte idag dock, utan när vädret var bättre för nån vecka sen ungefär.


     

...och så lite Moa också

image213

Ok, jag har väl inte massor att säga om den här bilden. Men man får väl ge syrran lite utrymme också. Kanske finns det nån där ute som är intresserad, vad vet jag?
:)
(va?) Jaha, syrran hälsar förresten att hon är så glad, eftersom hon fått en ny fin vårjacka. Skönt att slippa svettas i tjocka overaller. Kan jag iof hålla med om...

En sån härlig dag!

image212

Moa sover, jag spexar i solskenet. Visst är jag fyndig?

Maktkamp bland skorna

image210

Vi var iväg för ett par veckor sen för att köpa vårskor till mig. Man kan ju inte ha vinterkängor hela året (...eller?). Dessutom hade jag slitit ner dom totalt (vaddå "LYFTA på fötterna"???).
Så vi åkte iväg till närmsta lågprisbutik för att se vad vi kunde hitta.
Mitt val föll på dessa tjusiga don! Se så vackra! De hade ju allt! Blommor, fina färger, var lagom varma och utrymme för eventuell mirakelväxtning av fötterna (alla vet väl att barn växer fort).
Men nääää, mamma och pappa sa bestämt Nej. Tråkmånsar! Vad hände med den fria viljan liksom???

Jaja, hem gick vi till slut med ett par snygga svarta sneakers och ett par silver/blå gympaskor. Fast det var rätt bra det med får jag väl motvilligt erkänna.


Man ska väl ha nån talang också :)

Har jag förresten berättat att jag kan räkna till 5? Jodå, jag förstår ni blir sjukt imponerade, men det är helt sant! Pff! och vissa tyckte jag var sen med allt...
¤Harkel¤
ETT
TO
TE
BYRA


HA!!!
Att räkna till 3 är jättelätt, men ibland får jag allt till 4 och 5 också.

image202