Diverse morgonhändelser

Haha, jag och Ted satt och pratade lite imorse, och jag berättade om min vän som har en bebis i magen, som snart vill komma ut.
Då frågade Ted; "Hur kommer bebisen IN i magen?" Hahaha, vad tusan svarar man på det? Jag blev helt ställd, och visste inte hur man kortar ned DET lite snyggt, anpassat för en 4-åring...

Just nu sitter Ted blickstilla, och tittar fascinerat på bibel-tv. Nyss var det Disney-dags, men det intresserade han sig inte för alls.

Moa leker med bollar. Som vanligt. Hon tror att alla bollar i världen tillhör henne, och blir tokarg om hon inte får alla hon ser. Charmigt...eller inte! :-)

Billigt FYND!

Jag glömde ju visa mitt fina fynd som jag köpte nu i veckan!
Ett dunderfint sybord. Ja, egentligen är det väl en kista, men det passar så oerhört bra som sybord eftersom det är rätt höjd, och jag får plats med massor med tyg i den. Dessutom finns ett perfekt sidofack inuti, där jag kan ha alla sytillbehör.(vad trist det såg ut med alla sladdar runtomkring förresten! Och så har vi inte fått upp hyllor än, som sagt...så det ser ju lite tomt ut. Men nu handlar det iof om bordet. :-D)

Tapetseringen är snart klar!

Vi skulle ju få tapetserat i alla rum för den nya lägenheten, och nu har det tapetserats här under veckan, kan jag säga! Bara köket kvar nu!
Det har varit en rätt tuff vecka, det skulle flyttas möbler fram och tillbaka varje dag. Men det var värt det alla gånger om!
Än så länge har vi inte fått upp gardiner eller tavlor (det blev ju klart idag), tur att det är helg nu. :-)

Jag har
försökt att ta lite bilder så ni kan se hur tapeterna ser ut.


Linda, Fredrik och Moas rum (mörkgrå färg):


Vardagsrum (ljus brun/grå färg, men ser ut mer åt det gråa hållet, med rätt så diskret mönster):Hall (röd färg med diskret mönster, klistret har dock inte helt torkat än, vilket skapar de där fläckarna, men det förvinner ju sen när det torkat klart):


Eftersom Ted ligger och sover, kunde jag inte ta någon bra bild på hans tapet. Det får bli imorgon istället (förhoppningsvis).Nu när ni mjukat upp era ögon med vackra färger (:-D), kan jag passa på att visa ngt annat...

Härom dagen fick Moa gå utan blöja. Vi tänkte mjukstarta lite med potträning, dvs uppmuntra till pottan vid nakenspringning.
Moa förstod väl kanske inte riktigt grejen, och överraskade våra fötter med små välplacerade pölar lite här och var. Härlig surprice, och lika uppskattat varje gång, måste jag säga. Hon var uppenbarligen både snabbare, och mer kissnödig, än vi anat.
En annan, men minst lika uppskattat (om inte mer!), sak hon imponerade med, var denna:Den som först kommer på vad det är, vinner en sur uppstötning!

Jag tycker det är lite spännande, påminner mig om den där utmaningen där man ska få ett ägg att stå på högkant.

Vår lediga dag

Vi var iväg till lekparken på förmiddagen idag. Skönt att ta det lite lugnt när man är ledig.
Vi har nog Sveriges bästa lekpark i närheten av oss, det är en skola vid skogskanten. Där finns det 4 olika lekparker på samma ställe, anpassat efter olika åldrar. Bara var för sig är de superhärliga, så tillsammans blir det helt fantastiskt!
Vädret var dock lite instabilt, men det började iaf inte att regna.

Här är lite bilder:

            (<= bara att skolklockan ser ut så där, säger väl en del om stället...)


Lite trötta barn

Nu har jag en fungerande kamera igen!

Moa och Ted åt lite mellanmål, men Ted blev ledsen (lite trött efter helgen). "Läcken" sa Moa och pekade på Ted. Sött! (Ted blev glad sen igen när han fick titta på lite Alfons, eller "Anton", som han kallar honom)