Första dagen på dagis!

Idag började inskolningen på dagis för Moa. Det var mjukstart med 1 timme. Dessutom var ju både pappa och Ted med som stöd.
Timmen spenderades inomhus, när de övriga barnen var ute. Förutom en liten tjej till som hette Leah. Enligt Fredrik var hon "en Moa-kopia i 3-månader äldre format (fast ändå i ungefär samma längd)". De verkade väl trivas med varandra, så där som barn gör i den åldern. Bredvidlek alltså.
Leah hade tydligen samma stora intresse som Moa; dvs gräva i blomjord (ibland även smaka på blomjord), vilket de båda testade även på dagis.

Moa var intresserad av dagismiljön och alla leksaker. En liten stund gick pappa och Ted iväg. Då fick Moa stanna hos en av dagislärarna (Malin) i ca 5-10 min. Det gick jättebra. Inga protester. Det kan man jämföra lite med när vi skolade in Ted första gången. Han vägrade ju släppa en ens den kortaste sekund. Så det var ju positivt.

Ja, mkt mer än så var det inte. Ska bli spännande att se hur det går resten av veckan (fast imorgon är det stängt på dagis).


(BTW: Jag försökte få Fredrik att skriva, eftersom det var han som var med, men han vägrade. Så det blev en återberättelse av hans berättelse istället)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hon är så cool eskiMoa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback