Ekerö-besök



Förra helgen var vi hos mormor och hälsade på. Morfar hade åkt till landet, och då känner mormor sig lite ensam och vill ha besök! Självklart ställer vi upp för dig då, mormor! De här fina bilderna tog mormor. (den fina tröjan fick jag av mormor, är jättefin på mig, om jag får säga det själv...)




 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Visst är det härliga bilder på härliga ungar. Härligt att sitta på landet och läsa om barnbarnen.

2008-07-05 @ 14:25:22
Postat av: Johanna

Åh men vilka gossiga armar!! De är ju så söta så man storknar!

Postat av: Åsa

Alltså inte för att vara så, men är hon inte jädrigt lik mig i samma ålder?? Vi har ju någon bild när jag ligger på samma vis men med skrapad näsa.

2008-07-10 @ 22:08:18
URL: http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/
Postat av: Linda

Åsa: Har inte den blekaste! En annan kan ju inte komma ihåg sånt som skett innan man knappt ens varit påtänkt + att jag nog inte sett ngn bebisbild på dig öht, tror jag...



Johanna: Haha, just de där armarna väcker stooooor beundran hos många förbipasserande tanter. Men jag säger till dig, som jag säger till dem; Tycker du armarna är gosiga, skulle du se benen! (men alltså, tänk på vad hon har för gener. Mitt nedre kroppsparti är ju inte direkt min smalaste del, om man säger så...)

2008-07-11 @ 21:36:45
Postat av: Sandra

Vilka små sötnosar...Linda det var otroligt roligt att träffas igår,och jätte kul att få träffa lilla Moa,vilken charm hon har:)så otroligt söt.Du är en underbar mamma!Det visste jag redan i Högstadiet att du skulle bli en toppen mamma när du får barn.

2008-07-21 @ 13:01:00
Postat av: Mormor

Men,hallå. Lite sommarbilder tack.

2008-07-29 @ 16:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback